Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Nunta lui George Simion a început: Cei doi miri au prezentat cele mai vechi obiceiuri de nuntă

facebook.com
simion ilinca nunta

Nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu a început. Mirii au prezentat cele mai vechi obiceiuri de nuntă, într-un videoclip postat de George Simion pe Facebook. Nu mai puțin de 10.000 de invitați sunt așteptați la nunta lui George Simion, astăzi.

Cununia religioasă va fi oficiată la ora 12.00, într-o bisericuță de lemn .

Mirele George Simion a anunțat că invitații vor avea parte de plimbări cu balonul cu aer cald, contra-cost, demonstrație de echitație și plimbări cu calul și teatru de păpuși pentru copii, iar corturile vor avea tematică folclorică și sunt amenajate de meseriași din mai multe zone ale țării.

Invitații vor savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc și mititei, iar berea și vinul alb și roșu vor fi oferite la pahar. Accesul este posibil doar cu prezentarea brățării oferite de organizatori. Artiștii care vor cânta la nunta politicianului sunt Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieșii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudașcu, Adrian Naidin, dar și trupa Phoenix. Conform Antena 3, politicianul a cheltuit, până acum, 12.000 de euro, dintre care doar 7.000 de lei au costat legumele cumpărate de la producătorii români. Sumele de bani ar proveni, de fapt, din cadourile primite de la nași, dar și din donații.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.