Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ȘOCANT Și-a ucis propriul copil după ce tractorul neînmatriculat pe care îl conducea fără a avea permis s-a răsturnat

politia nu treceti

Un copil de un an și patru luni a murit și altul de opt ani a fost rănit după ce tractorul în care se aflau s-a răsturnat pe un drum comunal din Gorj. La volanul tractorului cu remorcă se afla chiar tatăl celor doi copii. Bărbatul nu are permis de conducere, iar tractorul nu este înmatriculat.

Tractorul în care se aflau cei doi copii și tatăl lor s-a răsturnat pe un drum comunal și apoi a căzut într-o râpă. Accidentul a avut loc în Valea Motrului. Copilul cel mai mic a murit la spital din cauza traumatismelor suferite în timpul accidentului. Bărbatul aflat la volan și celălalt copil au rămas internați la spital.

Citește și: Rareș Bogdan, către Ludovic Orban și Florin Cîțu: Vreți să ne batem pe un partid de 10-15%?

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 33 de ani din comuna Corcova, județul Mehedinți, în timp ce conducea pe drumul sătesc Valea Motrului, un ansamblu de vehicule format dintr-un tractor neînmatriculat și neînregistrat în circulație și o remorcă confecționată artizanal s-a răsturnat în afara drumului. În urma evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului tractorului, împreună cu cei doi pasageri minori de un an și patru luni și 8 ani, fiind transportați la spital, unde minorul de un an și patru luni a decedat”, au anunțat polițiștii.

Șoferul tractorului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei de autovehicul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.