Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ȘOCANT Momentul în care doi bărbați sunt uciși în accidentul de vineri dimineața: Șoferul vinovat a fost prins, după ce fugise

Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului după ce poliţiştii au constatat că el este autorul accidentului produs vineri dimineaţă la Călugăreni, în urma căruia două persoane au murit şi şapte au fost rănite, informează IPJ Giurgiu.

Potrivit sursei citate, în accidentul produs pe DN 5, Giurgiu-Bucureşti, în afara localităţii Călugăreni, au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară. Au decedat un bărbat de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, pasager în autoutilitară şi o femeie de 47 de ani, din municipiul Giurgiu, pasageră în autoturism.

Citește și: Florin Cîțu, uimit de protestul polițiștilor: ‘Nu înțeleg rostul acestor proteste. Așa ceva nu se poate, nu poți să ai performanță când numești oameni pe două luni’

De asemenea, şapte persoane cu vârste cuprinse între 30 şi 57 de ani au fost rănite şi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că un conducător auto de 21 de ani, din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, a încălcat marcajul longitudinal dublu continuu ce desparte sensurile de circulaţie, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism iar pentru a evita impactul cu acesta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoutilitara. După producerea evenimentului rutier, tânărul de 21 de ani a părăsit locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat ulterior de către poliţişti", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

Citește și: Florian Bodog: ‘Vlad Voiculescu este un mare mincinos! Ar trebui să se apuce de treabă, dar el nu prea vrea să muncească’

Conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

După identificare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu a dispus începerea urmăririi penale faţă de tânărul de 21 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii acestuia pentru 24 de ore.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘Ateul comunist Nicolae Ceaușescu s-a implicat în salvarea Schitului Prodromu. USR PLUS militează fățiș pentru revenirea anilor de ateism de pe vremea comunismului’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.