Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Orban, după ce premierul Cîţu a demis un secretar de stat a doua zi după numire: 'Poate să aibă o preferinţă, dar nu acolo unde există o decizie'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Ludovic Orban îl taxează pe Cîţu după ce premierul a numit un secretar de stat contrar deciziei partidului şi l-a demis a doua zi.

"Chiar nu înţeleg. Candidat pentru poziţia de secretar de stat în cadrul ministerului condus de domnul Teleman a fost validat un alt candidat în cadrul Biroului Executiv. Numirea domnului Murguleţ m-a surprins. Acuma sigur, premierul poate să aibă o preferinţă, dar nu o preferinţă acolo unde există o decizie a partidului. Numirea domnului Murguleţ, care nu este membru al PNL, a fost o numire cam ciudată. Nu am înţeles motivul numirii. Motivul demiterii l-am înţeles. Dar ştiţi că l-a mai demis o dată pe Murguleţ", a afirmat Orban.

Marian Murguleţ, fostul CIO Guvernamental (Chief Information Officer), a fost eliberat din funcţia de secretar de stat de la Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, printr-o decizie de astăzi a premierului Florin Cîţu. Demiterea vine la o zi după ce Marian Murguleţ a fost numit pe această funcţie.

Surse din PNL au declarat pentru News.ro că, spre deosebire ce ceilalţi secretari de stat, Marian Murguleţ a fost numit fără acordul BEx PNL, în condiţiile în care toţi ceilalţi secretari de stat au avut un vot în BEx şi o verificare prealabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.