Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Parcul Humulești din Sectorul 5 a fost reabilitat: s-au plantat peste 200 de arbori și au fost amenajate patru terenuri de sport

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a participat la inaugurarea Parcului Humulești, după finalizarea lucrărilor de reabilitare.

În cadrul acestor lucrări s-au plantat 216 arbori, tei și platani, 4 terenuri de sport dintre care unul cu aparate de fitness, unul de baschet, unul de fotbal și unul de tenis de picior. De asemenea, au fost făcute îmbunătățiri la mobilierul urban, s-au reparat locurile de joacă existente și s-au reamenajat spațiile verzi.

Vizavi de parc, unde în trecut se afla un teren plin de vegetație necontrolată și de deșeuri, s-au amenajat 51 de locuri de parcare și s-a montat iluminat stradal. Spațiile din jurul parcării au fost cosmetizate. S-a montat gard metalic, bordurat și s-au toaletat arborii din zonă.

În vederea combaterii vandalismului și al depozitării ilegale de deșeuri, s-au montat camere de supraveghere, pentru gestionarea mai rapidă și mai eficientă a acestor fenomene.

“Mă încarcă rapid bucuria oamenilor care mă întâmpină de fiecare dată când o lucrare este finalizată. Oameni buni... știu că ați fost obișnuiți cu vorbe multe și cu promisiuni. Mai știu și că mulți dintre voi sunt încă sceptici în privința mea, însă eu am văzut chipurile multor sceptici care s-au luminat în momentul în care doleanțele le-au fost îndeplinite”, a precizat Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.