Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Părintele arhidiacon Mihail Bucă a făcut accident pe autostradă: 'Plătim rovinieta ca să murim pe autostrăzi!!! Rușine, Rușine, Rușine'

Mihail Buca

Părintele arhidiacon Mihail Bucă a avut o cumpănă, în noaptea dinspre miercuri spre joi, pe autostrada Ploiești - București. Un TIR și-a pierdut o roată, iar automobilul pe care părintele Bucă îl conducea nu a putut evita obstacolul. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic, deși roata din stânga față a fost ruptă. Șoferul TIR-ului este de negăsit. În plus, alte două mașini, un autovehicul și un alt TIR, au lovit și ele, ulterior, aceeași roată, înainte ca ea să fie înlăturată de pe carosabil.

Arhidiaconul Mihail Bucă, protopsaltul Catedralei Patriarhale și fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic ”Tronos” al Patriarhiei Române, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că oferă o recompensă pentru a-l găsi pe șoferul iresponsabil.

”Fac un apel la soferul de TIR ,care a trecut pe autostrada Ploiești-București la orele 00 45 ,la km 41 și a pierdut o roată de rezeeva!!!! Aceea roată care era pe carosabil mi-a avariat mașina, mie si unui alt participant la trafic. Repet , nu vreau decât sa-mi repar mașina pe asigurarea firmei ! Această neatenție a avariat două mașini și putea nenoroci mai mulți oameni! PS... partea proasta este ca aceea roată a căzut cu un minut înainte de a trece eu iar politia nici la ora asta nu a găsit pe șofer!!!!! Plătim Rovinieta ca sa murim pe Autostrăzi !!! Rușine, Rușine, Rușine!

Ofer recompensa la șoferul de TIR , dacă repara cele 3 mașini pe asigurarea lui!”, a anunțat arhidiaconul Mihail Bucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.