Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Patronul unui ștrand, băgat în comă de clienți recalcitranți în Reșița

Radu Pop
ziarexclusiv.info
bataie pumn

Un bătrân din Reşiţa, patronul unui ştrand din oraş, a ajuns în comă la spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de un tânăr căruia i-a cerut să respecte regulile şi să nu aducă mâncare şi băutură cumpărată din afara ştrandului, transmite Antena 3.

Conflictul a început în momentul în care mai mulţi tineri din grupul cu care agresorul se relaxa la ştrand au adus mâncare şi băutură pe care le-au cumpărat din afara localului. Patronul, un cetățean turc în vârstă de 73 de ani, stabilit de mulți ani în Reşiţa, i-a cerut tânărului de 25 de ani să respecte regulile sau să părăsească ştrandul. Tânărul a început să îl lovească pe patronul ştrandului cu pumnii, iar apoi, după ce acesta din urmă a căzut la pământ, a continuat să îl lovească cu picioarele în cap.

Yusuf Dogan, patronul ştrandului, a fost transportat de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Reşiţa, acolo unde a şi intrat în comă, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Judeţean Timişoara.

Medicii de acolo l-au operat de urgenţă şi i-au eliminat cheagurile de sânge de pe creier, iar apoi familia a făcut cerere pentru a-l transfera la un spital din Istanbul, acolo unde a şi fost dus, cu un avion medical, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Bătăușul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.