Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO PMP reacționează la atacul lui Caramitru asupra lui Theodor Paleologu: 'Nu este un material electoral relizat de Partidul Mișcarea Populară'

Agerpres
Theodor Paleologu

Partidul Mișcarea Populară îi răspunde lui Andrei Caramitru în urma atacului violent pe care acesta l-a lansat asupra lui Theodor Paleologu, din cauza unui clip de campanie distribuit în mediul on-line, în care sunt folosite imagini de la mineriadă. PMP îi răspunde lui Caramitru, megând orice implicare în realizarea sau distribuirea clipului electoral.

"Cu privire la clipul video distribuit în mediul online în care sunt utilizate imagini de la mineriade și se fac asocieri între USR și FSN, Partidul Mișcarea Populară face următoarele precizări:

- nu este un material electoral relizat de Partidul Mișcarea Populară sau Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale".

Andrei Caramitru l-a criticat în termeni duri pe prezidențiabilul Theodor Paleologu acuzându-l de manipulare și de faptul că " face o asociere între FSN și USR".

Citește și: Victor Ciutacu, profeție neagră, după ultimele informații despre Dan Barna: Abia asta este de cătușe

„Paleologu este responsabil pentru cel mai abject atac și manipulare din aceasta campanie. A scos un clip - oficial - in care face asocierea între FSN și USR. Cu imagini ale lui Iliescu și de la mineriadă. Adică USR-PLUS e vinovat pentru tot ce s-a întâmplat in acești 30 de ani. Inclusiv de morții de la revoluție și de la mineriadă.

In film apare și Rațiu. Și Paleologu și-a pus și el un papion ca să îi semene.

Dl Paleologu - ati înnebunit de tot? Nu vă e rușine???? Chiar in halul ăsta ați decăzut și ați fost cumpărat de PSD ca să ii ajutați să între in turul 2????”, a precizat Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.