Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Prezentatoarea Mirela Vaida a ‘rupt’ audiențele după ce a fost atacată în studio: audiență dublă față de PRO TV

mirela vaida

Emisiunea Mirelei Vaida de la Antena1, cu prezentatoarea plângând cu sughițuri după ce a fost atacată, a scos cifre de audiență foarte bune pentru postul de televiziune. A fost prima ediție după atacul de vineri. O ediție presărată cu multe lacrimi, anchete și un monolog al prezentatoarei. Mai bine de 2 milioane de telespectatori s-au uitat la ediția Acces Direct de luni, pe Antena 1. Audiența era dublă față de Pro TV, care difuza Știrile de la ora 17:00 și o ediție din „Ce spun românii”, informează într-o analiză publicația PAGINA DE MEDIA.

Antena 1 a condus detașat clasamentele la nivelul întregii țări și în mediul urban, dar a pierdut la mică diferență pe segmentul tinerilor.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Audiențele pe intervalul emisiunii Acces Direct (17:00-19:00):

Național. Mai bine de 2 milioane de români au urmărit prima ediție Acces Direct de după atacul de vineri. Diferența față de restul urmăritorilor a fost consistentă. Pro TV, cu Știrile și Ce spun românii, depășea puțin peste un milion de telespectatori. Podiumul era completat de Kanal D, cu 673.000 de privitori.

Citește și: Europenii pot mânca viermi în siguranță! UE a aprobat utilizarea lor: pot fi puși chiar și în pâine

Urban. Cifrele pentru Acces Direct cu Mirela Vaida au fost la fel de ridicate și la orașe. Aproximativ 898.000 de români se uitau pe Antena 1. A doua stație TV a rămas Pro TV cu 592.000 de telespectatori, în timp ce Kanal D era pe trei - 239.000 de urmăritori.

Comercial. Tinerii au schimbat ierarhia. Emisiunea Acces Direct în care Mirela Vaida a plâns în hohote a pus Antena 1 pe locul secund, cu 209.000 de telespectatori. Pro TV a câștigat la limită pe acest segment de public - 219.000 de privitori. Pe locul trei a fost Kanal D - 115.000 de urmăritori.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.