Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Primarul care i-ar fi cerut favoruri sexuale unei angajate, către voluntarii care strâng semnături pentru demiterea sa: 'Derbedei plătiți de PNL'

Radu Pop
Mihai Georgescu

Primarul comunei Călinești, Mihai Georgescu, cercetat pentru că i-ar fi cerut unei angajate favoruri sexuale, îi face „derbedei” pe voluntarii care strâng de la localnici semnături pentru inițierea unui referendum de demitere a sa.

În comună și-au făcut apariția voluntari cu liste de semnături pentru demiterea primarului prin referendum. Îmbrăcați în tricouri albe inscripționate cu mesajul „STOP ABUZULUI SEXUAL LA PRIMARIE”, ei au fost întâmpinați pe o alee din Călinești de primar.

„De unde esti, ma derbedeule, ia spune, de unde esti? De unde stiti voi adevarul? Nu ti-e, ma, rusine?”, i se adresează primarul unui voluntar care îi explica unei femei pentru ce strâng semnături.

„Cine esti tu, ma? Procuror? Cine te plateste pe tine?”, a adăugat primarul. „Ii trimit aia de la PNL care au luat 300 de voturi la Calinesti. E un primar care face treaba si acum vor sa-l demita ei. Va faceti de ocara si de oprobriul public”, a mai spus edilul.

Mihai Georgescu le-a mai spus celor care strâng semnaturi ca sunt „o haita de derbedei platiti de PNL”. „Aveti vreo legatura, vreunul dintre voi, cu comuna Calinesti, spuneti-ne si noua? De unde, esti, tinere? Cine sunteti voi, ma, sa dati verdicte?”, si-a continuat primarul intrebarile.

Primarul a fost reținut luni de polițiști pentru 24 de ore fiind acuzat că i-ar fi cerut unei angajate favoruri sexuale. Conform polițiștilor, din cercetări s-a stabilit că, în perioada octombrie 2021 – mai 2022, primarul, profitând de situația de autoritate asupra victimei, precum și în scopul angajării pe o altă funcție, ar fi pretins favoruri de natură sexuală unei angajate aflată în subordine.

În urma acuzațiilor cu care se confruntă, primarul a fost exclus din PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.