Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Primul politician român care critică atacul de la biserica din București: 'Acest act de barbarie nu trebuie trecut cu vederea'

biserica titan

Copreședintele AUR, George Simion, critică atacul de la biserica din cartierul Titan din București. Persoane necunoscute au vandalizat locașul de cult, pe care au mâzgălit diverse semne și au scris mesaje pro-LGBT.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

„Condamn cu toată severitatea atacul care a avut loc asupra bisericii de lemn din Parcul IOR, în care lăcașul de cult a fost vandalizat cu mesaje specifice extremei stângi.

Acest act de barbarie nu trebuie trecut cu vederea și autoritățile statului trebuie să-i aducă în fața justiției pe făptași, fără întârziere.

Pe lângă șocul imaginilor, mesajele cu care au fost mânjite icoanele și pereții bisericii nu mă surprind. Ce avem de așteptat atunci când minoritățile care beneficiază de toate drepturile majorității nu fac decât să se victimizeze și să atace, până acum doar verbal, majoritatea?

Ce avem de așteptat când Parlamentul European decide că este foarte important să declarea Uniunea Europeană drept o „zonă de libertate pentru LGBQ”, cu votul majorității eurodeputaților români? Cine atacă, cine „asaltează” această minoritate, astfel încât să aibă nevoie de o asemenea declarație formală la nivel european? Nimeni. Dimpotrivă: vedem că se forțează cu orice preț eliminarea oricăror redute ale normalității, prin inventarea de „nou-vorbe” și prin decizii ale justiției europene.

În aceste condiții, nu e de mirare că s-a trecut la următorul pas: vandalizarea proprietății „inamicului”, identificat azi de o biserică ortodoxă. Mâine, ce urmează? Violența asupra „teroriștilor” care insistă să se identifice drept „mamă” și „tată”?", a spus George Simion pe pagina sa de Facebook.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.