Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Proprietarii de terase din Brașov îi asigură pe clienți: Focarele COVID-19 nu sunt în zona restaurantelor

daytour.ro
Centrul Vechi bar terasă

Proprietarii de terase din centrul Brașovului au realizat un film, prin intermediul căruia îi asigură pe clienți că nu sunt în pericol și că respectă măsurile impuse de autorități. Clipul a fost realizat după ce numărul clienților a scăzut, ca urmare a înmulțirii cazurilor de COVID-19, anunță MEDIAFAX.

Unele mese de pe terasele din Braşov au rămas goale după ce oamenii s-au speriat de creşterea numărului de cazuri de coronavirus. Oraşul de la munte este pe locul trei la număr de îmbolnăviri, după Suceava şi Bucureşti, cu peste 1400 de pacienţi.

Citește și: Fiica fostului președinte vinde măști! Ce prețuri au și cum merge afacerea Elenei Băsescu

Oana Coantă are un bistro în care foloseşte doar produse locale. Spune că focarele nu sunt în centrul Braşovului, ci în satele alăturate. Ea încearcă să-şi salveze afacerea şi i-a înarmat pe ospătari cu măşti şi mănuşi.

„Focarele nu sunt din zona restaurantelor, ele sunt la căminele de bătrâni şi satele limitrofe Braşovului, unde este populaţie multă. Noi suntem în regulă şi nu de aici vine problema”, susţine Oana Coantă.

Întrebată dacă are un mesaj pentru ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, aceasta a răspuns: „Rugăm să fie atent exact la ce spune pentru că orice cuvânt spus din poziţia publică are un impact şi este păcat să ne batem joc de oameni şi de munca lor şi să creăm panică dacă nu e cazul”.

Citește și: Guvernul a modificat regulile din starea de alertă! Ce măsuri se vor lua

Epidemia le-a adus proprietarilor de terase pierderi de 80%. Aşa că la Braşov, aceștia s-au unit într-o breaslă şi au făcut un film prin care cheamă turiştii la munte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.