Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Protest extrem al unui român căruia carabinierii italieni i-au confiscat mașina - ’Ia mașina, Salvini. Poftim, Salvini. Ia de aici!’

Inquam Photos / George Calin
Matteo Salvini

Încă un român a fost sancționat în Italia pe baza noului cod rutier. Bărbatul este proprietarul unei mașini înmatriculată la Brăila, rezident în Peninsulă de mai mult timp, transmite Sergiu Balaban, corespondent Digi24 în Italia.

Brăileanul a fost oprit de Carabinieri marți și, fiind rezident de mai bine de 60 de zile în Italia, aceștia i-au sechestrat mașina și i-au scris o amendă de 500 de euro.

Supărat de soluțiile pe care le are acum la îndemână pentru a-și recupera mașina, de faptul că nu i se mai oferă timp și convins că este un complot al italienilor pentru a le repune în vânzare peste câțiva ani, românul alege să-și facă mașina praf cu o cheie telescopică.

Tot momentul este transmis live pe Facebook, chiar din fața cazarmei Carabinierilor care au aplicat legea.

În imagini, bărbatul este auzit cum spune „E a mea, fac ce vreau cu ea. S-o confiște!” sau „Ia mașina, Salvini. Poftim, Salvini. Ia de aici!”, aluzie la măsurile anunțate de premierul vicepremierul italian Matteo Salvini.

Modificările aduse codului rutier din Italia au intrat în vigoare la finalul anului trecut, iar articolul 93 interzice persoanelor care au rezidenţa în Italia de mai mult de 60 de zile să circule cu un vehicul înmatriculat în străinătate. Sunt exceptate de la această interdicţie anumite cazuri de concesiune în leasing, închiriere sau în comodat, pentru care vă rugăm să faceţi referire la textul integral al legii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.