Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO 'Queen Charlotte', un spin-off al serialului 'Bridgerton', a fost prezentat într-o proiecţie specială la Londra

Atmosfera specifică Londrei din epoca Regenţei a fost readusă la viaţă în Leicester Square din capitala britanică, vineri, când echipa de producţie şi actorii din distribuţia "Queen Charlotte" au asistat în cadrul unei proiecţii speciale la premiera acestui prim spin-off derivat din universul serialului "Bridgerton", produs de Netflix, şi dedicat unui personaj preferat al fanilor producţiei iniţiale, informează Reuters.

"Queen Charlotte: A Bridgerton Story" este o poveste despre originile suveranei din "Bridgerton", explicând telespectatorilor ascensiunea sa pe tron şi viaţa ei amoroasă, scrie agerpres.ro.

Noua producţie, prezentată în şase episoade, însoţeşte cele două sezoane ale serialului "Bridgerton", devenit un fenomen global după lansarea lui din 2020 şi care a fost lăudat pentru diversitatea distribuţiei sale.

În acest spin-off, care include două cronologii, actriţa Golda Rosheuvel reia rolul reginei britanice de culoare pe care a interpretat-o în "Bridgerton", în timp ce India Amarteifio interpretează versiunea din tinereţe a Reginei Charlotte.

"Cred că mulţi oameni au avut întrebări despre momentul în care am văzut-o ultima dată în 'Bridgerton'. Atunci am văzut că ea era 'mama naţiunii', un fel de ofiţer cu cel mai înalt rang din societate, însă nu ştiam prea bine de ce", a declarat India Amarteifio.

"Telespectatorii ştiu că există acea frumoasă legătură de dragoste între ea şi soţul ei... dar, la fel ca în 'Bridgerton', totul este atât de divers şi de frumos, există mulţi oameni diferiţi care se reunesc şi publicul vrea să ştie de ce, iar eu cred că serialul 'Queen Charlotte' răspunde acestor întrebări", a adăugat ea.

Creatoarea noului serial TV, Shonda Rhimes, aflată şi în spatele producţiei "Bridgerton", s-a declarat încântată să o aducă pe Regina Charlotte în centrul unui serial care îi este dedicat.

"Acea femeie pe care o vedem în 'Bridgerton', precum şi puterea ei, stilul ei, postura sa - m-am întrebat cum a ajuns ea să fie astfel, iar pentru mine a fost un lucru cu adevărat uşor să scriu această poveste, pentru că simţeam că priveam pur şi simplu o femeie care şi-a câştigat puterea, precum şi o minunată poveste de iubire", a spus renumita creatoare americană de seriale TV.

O intrigă majoră din noul serial este "The Great Experiment" ("Marele Experiment") - ce arată felul în care a fost de-segregată înalta societate britanică, prin căsătoria monarhului ţării, Regele George, cu o femeie de culoare, Charlotte.

În noua producţie, rolul tânărului Rege George este interpretat de actorul Corey Mylchreest. "Ceea ce este genial la 'Queen Charlotte' are legătură cu faptul că distribuţia sa nu este doar diversă, ci are şi un scop anume. E genial ce a făcut 'Bridgerton' în termeni care ţin de diversitate şi de reprezentare, însă eu cred că impresia generală este încă şi mai puternică atunci când arăţi felul în care au fost obţinute acele lucruri, iar noul serial arată exact asta", a spus tânărul actor britanic.

Serialul "Queen Charlotte: A Bridgerton Story" va avea premiera pe platforma de streaming Netflix în data de 4 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.