Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Rareș Bogdan: Iohannis a crescut cu 4% după moțiune. PNL a sărit de 35%. Vă rog din suflet să nu spunem 'Mihaela, dragostea mea!'

Facebook
rares bogdan

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat duminica, la Timisoara, ca liberalii si presedintele Klaus Iohannis au ajuns la cote de incredere fara precedent dupa ce au dat jos Guvernul Viorica Dancila prin motiune de cenzura.

  • „Iohannis a mai obtinut 4% fata de ce avea (...) azi presedintele Iohannis are o incredere de 50%, este cea mai mare incredere a unui presedinte dupa un mandat”, a zis Rares Bogdan, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL regiunea Vest, eveniment la care participă și Klaus Iohannis.
  • „PNL e la un scor isotric pe care nu l-a mai avut dupa Revolutie (...) azi PNL a sarit de 35%”, a mai zis el
  • 'Chiar daca suntem in pole-postion, batalia nu e castigata. Nu va ganditi la guvernare, va rog din suflet, considerati ca 6 saptamnai inca nu a cazut guvernul Dancila, ca Iohannis nu e asa sus in sondaje. Am invatat ca pana nu vedem rezultatul oficial nu e bine sa dantuiesti si sa spui 'Mihaela, dragostea mea' (Expresia folosita de Mircea Geoana cand la primele exit-poll-uri a castigat alegerile, iar dupa numararea tuturor voturilor a pierdut, n.r.).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.