Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Răsturnare de situație în denunțul de la DNA care îl vizează pe Nicușor Dan: Interlopul afacerist pentru care a intervenit NU este proprietar

Nicusor Dan

Nouă parlamentari PSD au decis să acţioneze legal împotriva lui Nicuşor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primăria Capitalei. Robert Cazanciuc, Daniel Zamfir, Şerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Carmen Mihălcescu, Oana Florea, Beatrice Tudor, Aida Căruceriu şi Florin Manole au formulat un denunţ împotriva lui Nicuşor Dan, prin casa de avocatură Piperea şi Asociaţii. În denunțul depus la DNA, Nicușor Dan este săvârşirea faptelor de şantaj, luare de mită, trafic de influenţă, fals în declaraţii, spălare de bani, iar cei 9 lideri PSD solicită începerea urmăririi penale şi trimiterea în judecată a acestuia.

Citește și: Gheorghe Piperea: ‘Nu există pușcărie pentru toți. Dacă ar da măștile jos, nu i-ar băga nimeni la pușcărie’

Miercuri seara, Gabriela Firea a oferit noi informații care pot duce la complicarea situației lui Nicușor Dan. Mihai Mitrache, cel pentru care deputatul Dan a intervenit, nu este, de fapt, proprietarul terenului din Parcul Orășelul Copiilor, ci o mătușă a acestuia, Paula Popescu. Astfel, Nicușor Dan ar fi săvârșit fapte penale pentru o persoană care nu avea nicio calitate în dosar. De altfel, cea care avea contract de reprezentare cu avocatul despre care vorbea Nicușor Dan este mătușa controversatului afacerist, nu cel zis ”Câine”.

”Domnul Dan a spus că i s-a încălcat dreptul constituțional la proprietate domnului Mitrache, zis Câine, pe care l-a reprezentat. A ieșit și Avocatul Poporului și au ieșit și documentele că domnul Mitrache nu este proprietar... Au inventat o adresă. Domeniul public nu poate să fie proprietatea niciunei persoane. Vă dați seama dacă am pune mâna pe acel dosar ce iese?”, a spus Gabriela Firea la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Codrin Ștefănescu, ieșire scandaloasă la adresa lui Nicușor Dan și Rareș Bogdan: ‘Oricât de mare ar fi mizeria, rahatul, șpaga, chiar nu contează!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.