Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Romain Grosjean a revenit în paddock la Sakhir

https://www.express.co.uk/sport/f1-autosport/1366176/Romain-Grosjean-crash-Haas-statement-Bahrain-Grand-Prix-F1-news
romain grosjean

Pilotul francez Romain Grosjean, rănit într-un teribil accident la Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, săptămâna trecută, a revenit, joi seară, la circuitul Sakhir, relatează L’Equipe, potrivit news.ro.

Grosjean a fost externat miercuri şi joi a revenit în paddock, însă pentru o vizită. Purtând o gheată ortopedică din cauza entorsei pe care a suferit-o ieşind din maşina în flăcări şi cu mâinile bandajate pentru a se proteja de eventualele infecţii, francezul a stat de vorbă cu angajaţii şi conducătorii echipei Haas, după care a mers pentru a le mulţumi celor care au contribuit la salvarea sa.

Citește și: Soția și Menajera, INTERPUSELE lui Daniel Tudorache - Lua prin intermediul lor diamante, vacanțe de lux, școli private, și aveau conturi și de 3 milioane de lei

Romain Grosjean a suferit arsuri la mâini, duminică, într-un accident dramatic produs în turul I al cursei de la Sakhir, monopostul condus de el lovind bariera de protecţie de pe marginea pistei cu o viteză de 221 kilometri/oră şi fiind supus unei forţe de peste 50G.

Maşina a lovit frontal bariera de protecţie de pe marginea pistei şi s-a rupt în două părţi. Partea cu cockpitul pilotului a trecut de bariera metalică şi a fost cuprinsă de o vâlvătaie. Francezul a ieşit singur din epava în flăcări, suferind doar arsuri la mâini. După accident, el a fost transportat la centrul medical al circuitului de la Sakhir, apoi, cu elicopterul, la spitalul forţelor armate de lângă capitala Manama. Miercuri, Grosjean a fost externat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.