Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Nor toxic: Rușii au lovit din nou un rezervor de acid azotic în regiunea Luhansk

Forțele rusești au lovit un rezervor de depozitare care conținea "resturi" de acid azotic, provocând o coloană care nu reprezintă o amenințare pentru populația locală, a declarat sâmbătă Serhii Haidai, șeful administrației militare regionale ucrainene din Luhansk, potrivit CNN.

"Au existat niște resturi de acid azotic - în jur de trei tone", a declarat el în declarații televizate. "Populația locală nu este amenințată, deoarece zona de impact din jurul rezervorului de acid nu depășește 550 de metri. Slavă Domnului, nu a rămas atât de mult acid".

O înregistrare video postată pe canalul oficial Telegram al Haidai a arătat o coloană portocalie pe cer de la locul bombardamentului.

Haidai a raportat, de asemenea, bombardamente rusești intense asupra comunităților Rubizhne, Popasna și Hirske.

Autoritățile ucrainene continuau evacuarea civililor, la o zi după un atac cu rachete rusești asupra unei gări unde se adunaseră civili ucraineni pentru a se evacua din estul regiunii Donbas, a adăugat el.

"Am schimbat stațiile de cale ferată pentru evacuare, nu le voi numi, dar le-am schimbat și evacuarea este în curs", a spus el.

"Este dificil de spus câți oameni mai stau, pentru că există bombardamente constante și oamenii se ascund în adăposturi", a mai spus Haidai. "Dar, în total, doar 30% din populația din toată regiunea a rămas".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.