Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO SCANDAL cu Corina Crețu și Viorica Dăncilă: Cum a fost UMILITĂ la Sâmbra Oilor

Inquam Photos / Octav Ganea
Corina Cretu

Prezentă la festivalul Sâmbra Oilor, în judeţul Satu Mare, loc unde mai mulţi politicieni au ales să vină în acest weekend pentru a–şi face campanie electorală, comisarul european Corina Creţu a luat microfonul chiar în timp ce autorităţile prezente erau poftite jos de pe scenă şi s-a plâns că este inadmisibil ca un comisar european să nu fie invitat să ia cuvântul, relatează presasm.ro

Potrivit sursei citate, Corina Creţu, comisar european, a ajuns la microfon abia în momentul în care autorităţile se pregăteau să coboare deja de pe scenă. Creţu a declarat că este inadmisibil ca tocmai comisarul european să nu fie invitat la cuvânt, asta în timp ce guvernul se laudă cu investiţiile făcute, multe, din bani europeni. Cam 80%, a spus Corina Creţu cu privire la investiţii, au fost realizate şi graţie implicării sale.

Norica Nicolai către Victor Ponta: Victore, la un moment erai mare fan Liviu Dragnea. Replică SPUMOASĂ a lui Ponta

“Este inadmisibil să ai un reprezentant al Comisiei Europene, pe care să nu îl saluţi, doar pentru că eşti în campanie electorală”, a afirmat Corina Creţu despre comportamentul politicienilor locali. “Sâmbra nu este a partidelor politice”, a adăugat aceasta.

Reamintim că ieri la festivalul Sâmbra Oilor a fost paradă de vip-uri politice, printre cei prezenţi acolo numărându-se şi Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.