Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Scandal la audierile miniștrilor: Șefa tinerilor liberali, replici acide cu ministrul Fondurilor Europene

În contextul audierilor ministrului desemnat pentru portofoliul fondurilor europene, fostul ministru PSD a încercat să sugereze că lipsa de finanțare a acestui obiectiv de investiții i-ar fi imputabilă chiar celui audiat - Ioan Marcel Boloș, pentru că, la un moment dat, acesta a fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și în Ministerul Transporturilor.

“De ce Aeroportul Brașov nu a fost inclus în Programul Operațional Infrastructură Mare la momentul la care ați coordonat... până la urmă, Ministerul Transportului... Elaborarea master-planului pe transporturi... câtă vreme eu, acum, ca ministru interimar al fondurilor europene am putut gestiona această chestiune extrem de rapid? Este o întrebare politică. Ați gestionat... ați ocupat poziția de coordonator la Ministerul Transporturilor”, a spus Roxana Mânzatu, ministru demis al fondurilor europene.

Citește și: Florin Cîțu după ce a picat votul din Parlament: ‘A fost un vot politic’

Imediat după acest gest al ministrului demis, deputata de Brașov, Mara Mareș, a răbufnit:

“Dacă aș fi fost la PSD - Doamne ferește! - când s-ar fi vorbit despre aeroportul Brașov aș fi intrat în pământ de rușine! Mi se pare absolut incredibil să ridicați problema aeroportului Brașov, când timp de trei ani de zile, cât ați stat la guvernare, ați dat în ultimă instanță, niște bani, niște mărunțiș, pentru două locuri de parcare în investiția de la aeroportul Brașov, și îndrăzniți astăzi să pretindeți că domnul ministru desemnat s-ar fi putut substitui Comisiei Europene, să facă regulile. Ei bine, nu funcționează așa lucrurile. Și dvs aveți o experiență în executiv, destul de amplă încât este evident că acesta este doar un comentariu politic în care nici dvs, doamna Mânzatu, nu credeți, ci, probabil, doriți să îi induceți în eroare pe cei care au urmărit această audiere. Deci, despre aeroportul Brașov, dacă vorbim, vorbim doar despre eforturile Partidului Național Liberal. Și acest lucru nu este o declarație politică, ci este un lucru absolut verificabil”, a spus Mara Mareș.

Citește și: Decizie fără precedent! Viorica Dăncilă trimite la Bruxelles o nouă propunere de comisar european .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.