Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Scene bizare într-un liceu din Buzău: O tânără a intrat într-o clasă și s-a aștezat în bancă. Profesorii au sunat la 112

MEN
banci scoala clasa goala

O tânără de 25 de ani din judeţul Buzău, aparent sub influenţa drogurilor, a trecut, luni, de paza unui liceu din Buzău fără ca cineva să o oprească, a intrat într-o clasă plină de elevi şi s-a aşezat în bancă. Elevii au încercat să vadă ce este cu ea şi pentru că nu au reuşit să afle nimic au anunţat conducerea şcolii, tânăra fiind dusă la UPU pentru investigaţii, transmite news.ro.

Tânăra a trecut de poarta Liceului Economic din Buzău care era păzit de poliţişti locali în timpul unei pauze, a intrat în prima sală de clasă găsită şi s-a aşezat într-o bancă din mijlocul clasei. Elevii prezenţi la cursuri au încercat să vadă pe cine caută, dar cum tânăra privea în gol şi nu scotea niciun cuvânt au anunţat conducerea şcolii care a chemat Ambulanţa.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a sosit acolo, dar nici medicul de pe salvare nu a reuşit să afle nimic de la femeie. Aceasta a fost urcată cu greu în ambulanţă şi dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii.

Potrivit medicilor de pe ambulanţă, tânăra avea simptomele unei persoane care ar fi consumat substanţe psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.