Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Scene dramatice în Argeș: Bărbat care s-a spânzurat de un copac, aproape salvat de negociatorul Poliției/ Update

F. P.
Twitter
politie crima

UPDATE: În ciuda intervenției forțelor de ordine și a medicilor, bărbatul a decedat.

Un bărbat care sâmbătă seară a ameninţat că se sinucide s-a aruncat în gol, cu un ştreang de gât şi cu mâinile legate la spate, în faţa forţelor de intervenţie sosite la faţa locului. Negociatorul din cadrul Poliţiei şi un jandarm l-au salvat, tăind laţul, în timp ce paramedicii au reuşit să îl resusciteze.

Autorităţile argeşene s-au mobilizat, sâmbătă seară, după ce un bărbat de 46 de ani, din municipiul Curtea de Argeş, a ameninţat că se va sinucide, după ce s-a întâlnit cu fosta sa soţie, în condiţiile în care avea impusă, în cadrul unui dosar penal, interdicţia de a se apropia de aceasta.

„În urma afirmaţiilor celui în cauză, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi cu jandarmi şi pompieri argeşeni, precum şi cu voluntari din cadrul unei asociaţii off-road, au efectuat căutări în zona împădurită unde se bănuia că acesta se află. Bărbatul a fost găsit într-un copac, la mare înălţime, având un ştreang legat de o creangă şi de gât, precum şi mâinile legate. Negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale a încercat să îl determine pe cel în cauză să coboare, însă bărbatul nu s-a conformat solicitărilor, iar la un moment dat s-a aruncat în gol”, informează Poliţia Judeţeană Argeş.

Negociatorul s-a urcat în copac, împreună cu un jandarm, şi a tăiat ştreangul. Imediat, paramedicii pompieri aflaţi la faţa locului au început manevreke de resuscitare, bărbatul fiind preluat de un echipaj medical, cu funcţii vitale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.