Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Sfatul minorităților pentru guvernul PNL: la SGG să poată fi instalat și un parlamentar

pambuccian orban

Cei 17 deputati ai minoritatilor nationale vor vota, fara exceptie, guvernul Ludovic Orban, a anuntat liderul grupului, Varujan Pambuccian, dupa discutia finala cu liberalii. Minoritatile au mai multe doleante dar le vor negocia cu PNL dupa instalarea guvernului si nu inainte de vot a zis el. „Dupa investitura o sa discutam punctual pe proiectele de lege care ne afecteaza si pe noi sau ne intereseaza si pe noi, o sa discutam punctual de fiecare data sustinerea”, a spus Pambuccian.

„I-am facut o singura sugestie legata de structura Guvernului (...) ca secretarul general sa aiba rang de ministru, e bine pentru ca in felul acesta plaja din care poate sa aleaga PNL este una mai larga, adica poate sa fie si din randul parlamentarilor”, a adaugat liderul grupului minoritatilor. Pambuccian a precizat ca nu a cerut ca SGG al Guvernului sa fie detinut de un parlamentar al minoritatilor nationale.

Pambuccian a mentionat ca are o singura asteptare de la cabinetul PNL: `Sa asigure un an stabil (...) o perioada de calm pana la alegerile locale si generale'.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.