Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Socares? Jeanes Romanes? Primul mesaj PROVaccinare pe limba romilor din partea celui mai vechi lăutar din Clejani, Gheorghe Caliu, Împăratul Viorii

Autoritățile încearcă din răsputeri să impulsioneze campania de vaccinare. Gheorghe Caliu din Clejani, Împăratul Viorii, cel mai vechi lăutar din Clejani, le transmite romilor și românilor, prin intermediul autorităților, un îndemn la vaccinare.

„Să ne vaccinăm cu toții, romi și români, să fim și noi în pas cu lumea.

Pentru noi, pentru copii, pentru familiile noastre și pentru sănătate.

Comunitatea din Clejani susține vaccinarea. Familia mea este vaccinată. Taraful meu este vaccinat”,  spus Gheorghe Caliu.

Comitetul de coordonare a vaccinări anunţă, vineri că peste 90.400 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, doar 24.630 cu prima doză sau cu serul Johnson&Johnson.

Potrivit CNCAV, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 90.476, dintre care 24.630 cu prima doză sau cu serul Johnson&Johnson.

De asemenea, 37.827 persoane au primit cea de-a doua doză şi 28.019 pe cea de-a treia, sau rapelul, în cazul persoanelor vaccinate iniţial cu Johnson&Johnson.

De la debutul campaniei de vaccinare au fost folosite 14.250.518 doze de vaccin, fiind imunizate cu schemă completă 7.118.016.

Primul mesaj #PROvaccinare pe limba romilor - Gheorghe Caliu din Clejani, Împăratul Viorii, cel mai vechi lăutar din Clejani
Primul mesaj #PROvaccinare pe limba romilor: “Să ne vaccinăm cu toții, romi și români, să fim și noi în pas cu lumea.
Pentru noi, pentru copii, pentru familiile noastre și pentru sănătate.
Comunitatea din Clejani susține vaccinarea. Familia mea este vaccinată. Taraful meu este vaccinat.” Gheorghe Caliu din Clejani, Împăratul Viorii, cel mai vechi lăutar din Clejani
(sursa: RO Vaccinare)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.