Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Solistul unei cunoscute trupe rock a murit la 55 de ani, la doar o lună după ce a fost diagnosticat cu insuficienţă hepatică

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Johnny Solinger, fost solist vocal al trupei rock americane Skid Row, a încetat din viaţă sâmbătă, la vârsta de 55 de ani, relatează luni contactmusic.com.

Solinger a murit la doar o lună după ce a fost diagnosticat cu insuficienţă hepatică.

Un mesaj publicat pe pagina oficială de Instagram a formaţiei Skid Row a confirmat decesul muzicianului. ''Am aflat cu tristeţe vestea despre fratele nostru, Johnny Solinger. Suntem alături de familia, prietenii şi fanii lui'', se arată în mesajul semnat de ceilalţi membri ai trupei, Rachel Bolan, ZP Theart, Dave Sabo, Rob Hammersmith şi Scotti Hill.

Soţia muzicianului, Paula Solinger, a scris pe Facebook: "Johnny a murit. În timp ce îl ţineam de mână. S-a stins în pace. Vă mulţumesc tuturor".

După diagnosticul primit luna trecută, cântăreţul a creat o pagină pe platforma de colectare de fonduri GoFundMe pentru acoperirea costurilor tratamentului. ''Cu durere în suflet trebuie să înştiinţez pe toată lumea ce se întâmplă cu mine şi cu sănătatea mea. În ultima lună am fost internat. Am fost diagnosticat cu insuficienţă hepatică. Iar prognosticul nu este prea bun. Ca majoritatea muzicienilor, nu am asigurare de sănătate şi este foarte dificil să primesc îngrijiri adecvate fără aceasta", a scris Johnny Solinger.

Peste 16.000 de dolari au fost strânşi prin intermediul platformei GoFundMe pentru Johnny Solinger, sumă ce va fi utilizată acum pentru acoperirea costurilor înmormântării.

Solinger s-a alăturat trupei Skid Row în 1999, înlocuindu-l pe solistul Sebastian Bach, iar vocea lui figurează pe albumele ''Thickskin'' (2003), ''Revolutions Per Minute (2006)'', ''United World Rebellion: Chapter One (2013)'' şi ''Rise of the Damnation Army - United World Rebellion: Chapter Two (2014)''.

În 2015, Skid Row a anunţat înlocuirea lui Solinger cu Tony Harnell, cunoscut din trupa TNT.

De-a lungul carierei sale muzicale, Johnny Solinger a lansat de asemenea mai multe discuri solo.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.