Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Sorin Cîmpeanu, despre certificatul verde și în școli: 'Sunt de acord cu orice fel de măsuri care fac ca școala să se poată desfășura cu prezența fizică'

Primaria Sectorului 4
copii deschidere scoala

Certificatul verde la locul de muncă este obiectivul neatins de executivul Nicolae Ciucă de la preluarea mandatului, dar se va încerca votarea lui în Parlament la începutul anului. Certificatul verde în școli nu este exclus, conform lui Sorin Cîmpeanu, deși peste 70% din cadrele didactice sunt vaccinate.

”Este o decizie a Guvernului, în funcție de ea voi anunța și care este impactul în sistemul de educație. Sunt de acord cu orice fel de măsuri care fac ca școala să se poată desfășura cu prezența fizică. Digitalizarea e un obiectiv major și pentru România, dar și pentru celelalte țări din lume, dar niciun stat al lumii nu poate că sunt îndeplinite cele 5 condiții de baze. Ele nu sunt îndeplinite în niciun stat al lumii.

Citește și: Cum vrea Guvernul să reducă abandonul școlar: granturi pentru școli în funcție de numărul elevilor și nivelul de sărăcie / VIDEO

Gradul de vaccinare în rândul cadrelor didactice era de mult peste 70%, mai mult decât dublul mediei naționale. Avem un număr important de școli în care gradul de vaccinare este de 100%.”, a spus Sorin Cîmpeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.