Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Steven Gerrard, după golul de 3 puncte marcat de Ianis Hagi: 'A primit oportunitatea de a reveni în echipă și a profitat de ea'

ianis hagi

Ianis Hagi a adus victoria echipei Glasgow Rangers în etapa a 20-a a campionatului de fotbal al Scoţiei, în meciul cu Hibernian, câştigat cu 1-0, sâmbătă, pe teren propriu. Antrenorul său, Steven Gerrard, l-a lăudat pe român, după reușita de 3 puncte.

”Ianis a primit oportunitatea de a reveni în echipă și a profitat de ea. Sunt din nou foarte mulțumit cu prestația sa, așa cum am fost și etapa trecută. Este într-un moment bun. E încă tânăr și se dezvoltă. L-am putea vedea obosind în ultimele etape.

Citește și: Medicul Cristian Oancea: ‘Nu ne așteptăm la reacții adverse deosebite. Eu mă voi vaccina și sunt pro-vaccinare, pentru că este important să previi.’

A fost un meci greu. Știam că va fi o provocare. Hibernian s-a organizat foarte bine. Este o victorie importantă. Am învins o echipă bună. Jucătorii ar trebuie să fie mândri pentru această victorie.

Sunt încântat de echipă și de organizare, de implicarea jucătorilor. În acest campionat trebuie să te lupți, să faci mai întâi lucrurile urâte și după aceea să îți arăți calitățile. Adversarii sunt disperați să ne învingă și trebuie să ne așteptăm la orice. Jucătorii trebuie să se bucure azi pentru că le-am răpit Crăciunul pentru că ieri ne-am antrenat. Asta nu e normal, dar mâine vor avea o zi liberă”, a declarat Steven Gerrard.

Citește și: Gigi Becali: ‘USR-ul are o mică tentă drăcească. Este un partid care e format de draci, cu legalizarea drogurilor’

Hagi a fost titular şi a înscris în min. 33, cu un şut de la circa 8 metri, la centrarea lui Kemar Roofe.

Mijlocaşul român a marcat în al doilea meci consecutiv pentru Rangers, având un bilanţ de 3 goluri în 17 partide în acest sezon în Premiership.

Hagi a fost schimbat în min. 76 al partidei.

Citește și: Ungaria fură startul și încep mai devreme vaccinarea anti-COVID-19 .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.