Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Strategia lui Ludovic Orban pentru a câștiga bătălia cu Florin Cîțu

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, le cere tuturor membrilor de partid să voteze la alegerile interne în funcție de propria lor conștiință. El le-a transmis colegilor săi să nu țină cont la congresul din toamnă de modul în care vor vota președinții de filială. Orban a făcut aceste declarații în contextul în care contracandidatul său pentru șefia PNL, Florin Cîțu, a avut mai multe întâlniri cu primarii PNL.

„Mai e până la congres. Trebuie să finalizăm alegerile. Să ne finalizăm moțiunile. Eu vă cer un lucru. Pentru mine fiecare membru de partid contează și fiecare delegat contează. Faptul că liderul unei filiale are o opțiune nu înseamnă că toți delegații din acel județ trebuie să țină seamă de alegerea lui. Luați decizia în funcție de propria voastră opțiune în privința viitorului PNL. Eu n-am nevoie de cineva să-mi susțină candidatura. Știți ce am făcut la PNL”, a spus Ludovic Orban.

Alegerile pentru șefia PNL vor avea loc în 25 septembrie.

Vezi și: Premierul Florin Cîțu a EXPLODAT: Care e problema că vin primarii la guvern? În PNL se întâmplă atacuri ca în PSD .

În perioada 1 iulie - 10 august au loc conferinţele judeţene de alegeri, conferinţe la care se vor alege conducerile judeţene ale PNL. După alegerile din teriotoriu, până pe 25 septembrie este prevăzută o perioadă de 45 de zile, conform statului, pentru campania internă pentru Congres.

Comisia care se va ocupa de organizarea Congresului PNL va fi condusă de Theodor Stolojan, iar din echipă fac parte atât susținătorii lui Ludovic Orban cât și cei ai premierului Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.