Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Sute de mii de fani se revarsă pe străzile din Buenos Aires după ce Argentina a învins Franța

captura youtube
fani buenos aires

Lionel Messi a câștigat în sfârșit cel mai mare premiu din fotbal - singurul trofeu care i-a scăpat - și el a fost cel pe care fanii de acasă l-au salutat pentru victoria lor. Triumful Argentinei în finala Cupei Mondiale a făcut ca sute de mii de fani extaziați să se reverse pe străzile din Buenos Aires, anunță news.sky.com.

În meciul de tip rollercoaster, echipa lui Lionel Messi a cedat la 2-0 și 3-2, înainte de a se impune în cele din urmă în fața Franței, la penalty-uri. Messi a câștigat, în sfârșit, cel mai mare premiu din fotbal - singurul trofeu care i-a scăpat - și el a fost cel pe care fanii de acasă l-au strigat pentru victoria lor.

"Nu-mi vine să cred! A fost dificil, dar am reușit, mulțumită lui Messi", a declarat Santiago, în vârstă de 13 ani, în timp ce sărbătorea cu familia sa în fața fostei case a legendei fotbalului argentinian Diego Maradona.

Purtând steaguri, șepci și tricourile emblematice albastre și albe ale țării, fanii au invadat centrul orașului Buenos Aires și alte locuri emblematice la câteva minute după victorie. "Este o bucurie imensă după atâta tensiune", a declarat avocatul Nicolas Piry, în vârstă de 46 de ani.

"Armonia dintre echipă, condusă de un lider care joacă la un nivel care îl face să fie cel mai bun din lume, și condiția jucătorilor în general ne-au condus la acest succes binemeritat. Să mergem Argentina!", a adăugat el.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.