Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Tânăr de 22 de ani, găsit mort într-un lac din Constanța - Era dispărut din ianuarie, împreună cu alți bărbați

ordinea.ro
lacul siutghiol

Un bărbat a fost găsit mort în Lacul Siutghiol din Constanţa, iar poliţiştii fac verificări în acest caz pentru a stabili identitatea victimei şi cauza decesului, stabilind că este unul dintre bărbaţii daţi dispăruţi în luna ianuarie, în timp ce se aflau la pescuit.

Poliţiştii au stabilit că tânărul găsit mort în Lacul Siutghiol are 22 de ani

“Ca urmare a cercetărilor efectuate intr-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa - Secţia 2 Poliţiei au identificat persoana găsită, la data de 16 februarie, în Lacul Siutghiol. În cauză s-a stabilit că este vorba de un bărbat, de 22 de ani. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul acestuia”, au menţionat poliţiştii.

Anchetatorii au precizat că este vorba de unul dintre bărbaţi daţi dispăruţi în luna ianuarie, în timp ce se aflau la pescuit.

Ei au fost căutaţi timp de mai multe zile după ce au fost dat dispăruţi în noaptea de 7/8 ianuarie deoarece plecaseră să pescuiască pe Lacul Siutghiol şi nu au mai revenit, în zona respectivă fiind găsite o barcă şi mai multe plase.

Dosar penal de ucidere din culpă

Anteior. reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii Secţiei 2 au fost anunţaţi vineri, cu privire la faptul că în Lacul Siutghiol se află un cadavru.

Cadavrul a fost scos din apă de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea bărbatului şi pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.