Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO TERIBILISM MORTAL - Pasager în accidentul din Tulcea, înainte de impact: 'Băi, ăștia care nu aveți inimă, stați pe dreapta'

Scene teribile au fost surprinse Live pe Facebook, legate de accidentul mortal din Tulcea. Înaintea impactului, pasagerul din dreapta e auzit cum spune: ”Care nu aveți inimă, stați pe dreapta”. Mașina a intrat într-o curte, unde a lovit 4 persoane. Un copil de 3 ani și o femeie au murit, potrivit observator.tv.

Pasagerul din dreapta din mașina decapotabilă care a făcut accidentul mortal de la Văcăreni, Tulcea, e foarte agitat în transmisia Live, până la momentul impactului.

Citește și: Explicații făcute de Cozmin Gușă! ‘A fost o manifestare exceptională de civili’

La început, bărbatul se arată foarte încântat că pornește într-o cursă în mare viteză.

”Băi, ăștia care nu aveți inimă, stați pe dreapta!” a spus pasagerul.

În timp ce mașina înaintează cu o viteză amețitoare, individul râde și se întoarce în câteva rânduri către pasagerul din spate, care filmează.

Citește și: Atenție! Vecinul lui Gheorghe Dincă oferă noi detalii

Mai mult, pasagerul din dreapta îl șicanează de mai multe ori pe șoferul care gonea pe E87. După aproape 2 minute de live, șoferul de 39 de ani pierde controlul, în localitatea Văcăreni. Mașina iese de pe drum și intră într-o curte, unde lovește 4 oameni.

Un copil de 3 ani și o femeie de 79 de ani din curte au murit în impact, în timp ce celelalte 2 persoane au fost rănite. Pasagerul din dreapta și celălalt din spate, care a transmis live, au fost, de asemenea, răniți grav.

Șoferul mașinii, un tânăr din Luncavița, a fugit de la locul accidentului și a fost prins de polițiștii din Tulcea. Bărbatul era băut.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.