Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO TRAGEDIE în SUA: Sunt cel puţin cinci morţi şi 10 răniţi, bilanț provizoriu - UPDATE Sunt 6 morți

UPDATE

Numărul morților a urcat la șase!

Accidentul s-a produs joi în jurul orei locale 10:00 (15:00 GMT) la o fabrică, Prime Pak Foods, situată în comitatul Hall din acest stat situat în sud-estul Statelor Unite.

Dintre victimele spitalizate, trei se aflau într-o stare descrisă de autorităţi ca fiind ''critică'', scrie agerpres.ro.

Elevii din şcolile situate în apropierea locului unde s-a produs incidentul au rămas momentan în sălile de clasă, primele informaţii făcând referire incorect la o explozie chimică în acest caz.

Citește și: Rareș Bogdan spulberă Avocatul Poporului și CCR-ul! ‘Anularea pensiilor speciale a fost o promisiune făcută românilor și am respectat-o!’

Știrea inițială

Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa şi 10 au fost rănit, joi, în urma unei scurgeri de azot lichid la o fabrică agro-alimentară la nord-est de oraşul american Atlanta, a anunţat poliţia locală, relatează AFP.

Primele informaţii indică ''cinci decese confirmate la faţa locului'', cauza scurgerii chimice, care nu a provocat o explozie, rămânând necunoscută pentru moment, a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, un responsabil al poliţiei din Gainesville, statul Georgia.

Citește și: USR-PLUS face implozie: ‘Să-ți fie rușine, Claudiu Năsui. Și?’/ Adversarul lui Clotilde Armand, scos din joc pentru un angajament cu Securitatea! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.