Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Trailerul peliculei lui Martin Scorsese 'The Irishman' arată urmările întineririi lui Robert De Niro și Al Pacino

Trailerul peliculei lui Martin Scorsese”The Irishman”, lansat miercuri, arată urmările întineririi lui Robert De Niro și Al Pacino cu ajutorul noilor tehnologii de prelucrare a imaginii, notează The Hollywood Reporter, potrivit Mediafax.

Pelicula biografică îi are în rolurile principale pe Robert De Niro ca Frank "The Irishman" Sheeran, un lider sindical și preupus criminal plătit pentru familia criminală Bufalino, și Al Pacino în rolul lui Jimmy Hoffa.

Citește și: Anunț de ultimă oră de la BNR! S-a decis azi: Apare o nouă bancnotă în România!

Primele imagini din filmul produs de Netflix oferă publicului ocazia de a-și face o impresie în legătură cu noile tehnologii de ”întinerire digitală”.

Atât Robert De Niro, care acum are 75 de ani, cât și Al Pacino, la 79 de ani, apar în film interpretând personaje la diferite vârste. Realizatorii au folosit atât machiaj cât și efecte speciale, întinerirea digitală fiind semnată de compania Lucasfilm Industrial Light & Magic.

Citește și: Șeful DIICOT a făcut declarații:’Nu putem neglija nicio versiune din anchetă. Ne dorim din tot sufletul să le găsim încă în viață’

În ”The Irishman” mai joacă Joe Pesci, Anna Paquin, Bobby Cannavale, Ray Romano, Sebastian Maniscalco și Harvey Keitel. Pelicula este o adaptare a volumului ”I Heard You Paint Houses”, de Charles Brandt, privind viața lui Sheeran și legăturile lui cu familia Bufalino.

”The Irishman” a fost anunțat în 2008, va avea parte de o lansare într-un număr limitat de cinematografe și pe Netflix. Premiera mondială este anunțată pentru 29 septembrie, la New York Film Festival.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.