Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Tzancă Uraganul s-a RĂZBUNAT: La cine a apelat ca să îl ARANJEZE pe interlopul care l-a bătut

manelistul Tzanca Uraganul batut

Manelistul Tzancă Uraganul a fost lovit, în urmă cu câteva zile, în timp ce cânta la o petrecere, de un bărbat beat, imaginile fiind transmise live pe Facebook. Agresorul Kany Spoitoru, extrem de cunoscut în lumea interlopă a Capitalei, este rudă cu familia lui Fane Spoitoru.

Tzancă Uraganul a promis răzbunare, însă, ulterior, a apelat la ajutorul Poliției.

Citește și: Klaus Iohannis a decorat-o astăzi- Cine este cea care are contracte în derulare cu ministerul și Cumpănașu .

"Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 37 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi lovire sau alte violenţe, după ce ar fi agresat fizic un bărbat, pentru a-l determina să-i remită o sumă de bani, în timp ce se aflau la o petrecere, în sectorul 5 al Capitalei.

La data de 21 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sectorului 5 au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că la data de 19.11.2019, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla la o petrecere a fost șantajat și lovit de către un bărbat, care i-a cerut o sumă de bani, amenințându-l cu acte de agresiune fizică. În urma investigaţiilor efectuate a fost depistat şi condus la sediul Poliţiei Sectorului 5 un bărbat, în sarcina căruia a fost reţinută fapta reclamată.

Citește și: Propunere-șoc din PNL: fiecare cetățean să depună o declarație de avere (secretar de stat la Justiție)

Cercetările sunt continuate de Poliţia Sectorului 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi lovire sau alte violenţe, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor", este comunicatul Poliției, care lămurește situația scandalului care a avut loc între Tzanca Uraganul și Kany Spoitoru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.