Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un antreprenor care organiza evenimente private și-a reconfigurat afacerea și livrează mâncare

https://dbonline.ro/
Pachete mancare

Cristian Hossu a avut, timp de 10 ani, o afacere în domeniul organizării de evenimente private, a trebuit să facă altceva în timpul pandemiei, și și-a pus speranța într-un serviciu de livrare de mâncare, care, cel puțin deocamdată, are succes, anunță MEDIAFAX.

Paula Pencea este pensionară și comandă săptămânal mâncare de la firma de catering încă din perioada stării de urgenţă, de când şi Cristian Hossu şi-a reconfigurat afacerea.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel, atenționează: ‘Infecția cu coronavirus poate să treacă prin mască la un moment dat’

„Vedeţi cum sunt ambalate. În al doilea rând, calitatea este deosebită. Noi din două porţii mâncăm trei persoane. 90 de lei pe zi, 450 de lei pe săptămână. Mâncarea este excepţională, nu foarte bună”, spune Paula Pencea, pensionară şi abonat al firmei de catering.

După ce timp de 10 ani a organizat evenimente private, din martie, Cristian Hossu spune că a trebuit sp își reconfigureze afacerea, așa că a început să livreze mâncare în Bucureşti.

„În momentul în care te trezeşti cu o echipă de 80 de oameni, care brusc, prin lege, nu mai au voie să profeseze, trebuie să te gândeşti la alternative. Feedback-ul a fost unul foarte bun. (Clienţii -n.r.) apreciază faptul că le este adusă în fiecare zi acasă în condiţii foarte safe”, a explicat acesta.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Ce Constituție? Ce drepturi? Toată lumea la izolare! Guvernul LuCovid a luat-o razna de tot! .

Un abonament la firma de catering costă între 45 şi 55 de lei pe zi. În pachet sunt incluse prânzul, cina şi o gustare. Mâncarea ar putea să fie suficientă chiar şi pentru două zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.