Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Un căruțaș a ieșit să facă drift-uri cu căruța: calul era biciuit violent

M. C.

Un căruțaș a ieșit să facă drift-uri cu căruța în mijlocul orașului Ștefănești, informează stiri.botosani.ro. Videoclipul în care bărbatul se credea la volanul unui autoturism și a început să facă drift-uri au fost publicate pe site-urile de socializare, dar ulterior au fost șterse.

Bărbatul a fost identificat de către oamenii legii, care i-au aplicat sancțiunile care i se cuvin pentru faptele comise. „În urma verificărilor efectuate de polițiști, conducătorul atelajului hipo a fost identificat în persoana unui tânăr de 22 de ani, din orașul Ștefănești. Acesta a fost sancționat contravențional cu amenzi în cuantum de peste 2800 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/ 2002 privind circulația pe drumurile publice și Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcarea a unor norme de conviețuire socială”, declară Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Mai mult decât atât, polițiștii din cadrul Poliției Animalelor vor efectua verificări, pentru a vedea dacă îngrijit corespunzător sau este supus la rele tratamente. Astfel, oamenii legii vor lua măsurile ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.