Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un fost prefect de Constanța a provocat o tragedie după ce s-a urcat băut la volan - Ce alcoolemie i-au descoperit polițiștii

lapresse.tn
accident

Fostul prefect de Constanța, Ion Albu, a provocat o tregedie după ce s-a suit beat la volan și a spulberat o mașună care circula regulamentar. În urma impactului, şoferul a murit pe loc, potrivit observator.tv.

Ioan Albu circula la volanul unui Range Rover pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin, când a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a izbit un Peugeot care circula regulamentar.

În urma impactului cu SUV-ul, autoturismul s-a rostogolit pe câmp, şoferul acestuia fiind aruncat din maşină.

La faţa locului au intervenit pompierii Detașamentului Medgidia cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă şi una de terapie intensivă mobilă însă, din păcate, pentru bărbatul de 44 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Poliţia a deschis dosar penal pe numele fostului prefect. Anchetatorii au stabilit că avea o alcoolemie de 0,91 în aerul expirat.

Ioan Albu se afla în maşină alături de tatăl său, și el fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii. Albu a fost prefect al județului Constanța timp de un an, între 2017 și 2018.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.