Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Un jandarm a publicat o filmare în care se vede cum colegii săi erau atacați cu pietre de protestatari

protestatari bucuresti

Apar noi imagini de la violențele din Capitală! Un grup de protestatari a smuls pietre din trotuar și au început să arunce către dubele Jandarmeriei. Persoanele care au recurs la violență erau tinere, unele dintre ele având și cagule pe față.

Din imaginile postate pe Internet se aude cum unii manifestanți strigă „Gata! Gata băi!” (n.r.: îndemn pentru cei care aruncau cu pietre către jandarmi).

Imaginile video au fost postate de Andrei Cucolea, angajat la Jandarmerie, cu studii la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

„Distribui acest filmuleț deoarece sunt sigur că presa a prins doar momentul când jandarmii gazează populația care "protestează pașnic!" ”, a spus Andrei Cucolea pe pagina sa de Facebook.

Poliţia Capitalei a declanşat cercetări pentru ultraj, dar şi pentru tulburarea ordinii publice, distrugere, distrugere prin incendiere. Vorbim despre vitrine, tonomate de alimente, mobilier stradal, staţii de autobuz, geamuri ale mijloacelor de transport. Dosarele vor fi instrumente de procurorii Parchetelor de pe lângă Judecătorii. Cele 188 de persoane conduse la poliţie sunt identificate, fotografiate, amprentate, mare parte au fost şi sancţionate. 222 de amenzi în valoare de peste 200 de mii de lei, opt fiind acordate organizatorilor. Persoanele identificate sunt audiate şi vor fi dispuse măsurile legale. Facem activităţi pentru identificarea celor care au provocat distrugeri şi au deranjat ordinea publică”, a anunţat comisar-şef de poliţie Bogdan Berechet - director general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.