Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Un polițist este izbit cu mașina, la Gara de Nord, de un șofer recalcitrant

Facebook
gara-nord

Un poliţist a fost lovit violent, cu maşina, de un şofer care a staţionat neregulamentar în zona Gării de Nord, a anunţat Sindicatul Europol, sâmbătă, pe Facebook.

Citește și: Olanda se opune ca România să intre în Schengen, dar cere o 'minizonă Schengen', pentru că tot mai mulți migranți o preferă

"Poliţist lovit violent de un şofer. Un autoturism staţionat neregulamentar în zona Garii de Nord din Bucureşti, pe modul 'avarii', a fost atenţionat de un poliţist să se pună în mişcare. Şoferul nu a 'suportat' critica şi a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care poliţistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima şi a lua măsurile legale, şoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru", a semnalat Europol.

Potrivit sursei citate, şoferul a fost prins la cinci străzi distanţă de locul faptei şi se află în custodia poliţiei. Încadrarea juridică a acestei fapte fiind "tentativă de omor".

Europol a postat şi un filmuleţ de la o cameră de supraveghere cu momentul în care poliţistul este lovit de autoturismul care pleacă brusc:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.