Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Un surfer a fost ATACAT de un rechin: bărbatul l-a lovit cu labele costumului de scafandru pe marele răpitor

Un înotător s-a întâlnit față în față cu un rechin imens, în timp ce era în apa adancă a Oceanului Pacific. Bărbatul a scăpat, dupa ce l-a lovit cu labele costumului de scafandru.

Din imaginile publicate de Daily Mail se observă cum bărbatul a început o bătălie cu rechinul, înotând în cea mai mare viteză și strigând. Australianul făcea surfing cu un prieten pe o plajă din Figal, când a fost urmărit de un rechin. El l-a observat destul de repede în apă si a început imediat să-l lovească cu labele costumului de scafandru și să țipe la el. „Am ieșit în larg cu o saltea gonflabilă foarte ușoară și încercam o camera de filmat montatată pe cască, care surprinde imagini la 360 de grade", a spus bărbatul.

După ce l-a lovit cu labele costumului, australianul a început sa tipe, sperand ca îl va înspăimânta pe rechin și va atrage atenția unui alt surfer din apropiere. „Am fost nemiscat când l-am văzut pentru prima dată, dar zgomotul meu l-a speriat, așa că nu știu dacă am reacționat în cel mai bun mod posibil", a adaugat barbatul. El a ajuns la țărm în siguranță, după aproximativ 10 minute.

Vezi și: Un surfer a fost ucis de un rechin în Australia .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.