Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Unul dintre cei mai buni jucători de tenis spune că refuză vaccinul anti-COVID până în 'al 12-lea ceas'

REUTERS
spital vaccinare centre Ungaria

Stefanos Tsitsipas a declarat că, momentan, nu se va vaccina împotriva COVID-19 și se menţine ferm pe poziţii cât timp nu este obligat să se vaccineze pentru a concura la turneele de tenis. El admite, totuşi, că la un moment dat va trebui să se vaccineze: „Sunt destul de sigur”, spune el.

Numărul trei mondial, Stefanos Tsitsipas, a declarat că nu se va vaccina anti-COVID dacă acest lucru nu va deveni obligatoriu pentru a putea concura la turneele de tenis, scrie ekathimerini.com.

Deşi reprezentanţii turneului ATP masculin au încurajat public jucătorii să se vaccineze, grecul în vârstă de 23 de ani se numără printre cei care încă mai au reţineri.

„Nimeni nu mi-a spus nimic. Nimeni nu a făcut vaccinarea obligatorie”, le-a explicat el reporterilor, conform mediafax.ro.

„La un moment dat va trebui (să mă vaccinez - n.r.), sunt destul de sigur, dar până acum nu a fost obligatoriu pentru a putea concura, aşa că nu, nu am făcut-o", a adăugat Tsitsipas.

În luna iunie a ajuns până în finala French Open, dar a suferit o eliminare şocantă în prima rundă de la Wimbledon, unde le-a spus reporterilor că i se pare dificil să trăiască şi să concureze în „bula” COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.