Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vlad Voiculescu, despre marfa de 800 de milioane de lei din depozitele UNIFARM: 'Lucrurile sunt extrem de complicate'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu recunoaște că România nu poate folosi echipamente sanitare de aproape 800 de milioane de lei! Motivul: marfa se află în depozitele UNIFARM și a fost achiziționată la prețuri exorbitante, în primul an al pandemiei, iar DNA are un dosar penal deschis.

La vremea respectivă, atât Raed Arafat, cât și fostul guvern condus de Ludovic Orban, explicau că achiziția la prețuri ridicate făcută de UNIFARM a fost făcută pentru că așa erau prețurile în acele prime luni ale pandemiei.

Citește și: Prins fără mască de protecție, Vlad Voiculescu e furios pe protestatarii care au scandat împotriva medicilor! ‘Sunt consternat și furios’

”Lucrurile sunt extrem de complicate la UNIFARM. Au fost cumpărate echipamente la costuri foarte scumpe. Nu cred că toți cei care au vorbit atunci aveau cunoștință despre ceea ce s-a întâmplat atunci. Există un dosar la DNA.”, a declarat, marți, Vlad Voiculescu.

Fostul șef al UNIFARM, Ionel Adrian, este pus sub acuzare pentru fapte de corupție de către procurorii DNA.

Citește și: Medicul Valeriu Gheorghiță: ‘Din 13 aprilie vom deschide 144 de cabinete noi de vaccinare pentru administrarea vaccinului de la compania Pfizer’ .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.