Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vlad Voiculescu își umilește unul dintre cei 22 de consilieri personali pentru că și-a permis să aibă altă opinie: 'Oricine poate să vină sau să plece'

Inquam Photos / Octav Ganea
Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, primul ministru al Sănătății care a cerut să fie amendat pentru că a refuzat să poarte mască, a ieșit la atac împotriva propriilor consilieri personali. Rămas cu 22 din cei 24 de consilieri, în urma a două demisii, Vlad Voiculescu l-a umilit pe unul dintre ei, Ștefan Voinea, care și-a permis să aibă o altă opinie după ce Guvernul a decis reducerea timpului de funcționare a magazinelor la nivel național, că acest lucru înseamnă „șanse mai mari de a genera aglomerație, deci risc mai mare de infectare”.

Voiculescu i-a transmis că ”oricine poate să vină sau să plece din minister”, după ce a precizat, în prealabil, că nu comentează, din funcția sa de ministru, orice spune un consilier.

Citește și: George Simion îl pune la punct pe Ludovic Orban: ‘Este ultimul care să vorbească despre excentricități, pentru că el bea în Parlament’

”Beneficiază de multă atenție, probabil, pentru că ieri a fost ziua lui. Nu o să comentez o postare a unui consilier onorific. Am toată încrederea în dânsul, în speța respectivă nu suntem de acord. Poziția Ministerului și poziția Guvernului este cât se poate de clară și o susțin. Oricine poate să vină sau să plece din minister. ”, a declarat Vlad Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.