Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vlad Voiculescu, MESAJ pentru contestatari: 'Ne gândim la pandemie ca la o boală. Se vorbește de paturi ATI ca și cum am vorbi de mobilă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a transmis, joi seara, după ședința de Guvern, un mesaj pentru cei care-l contestă tot mai mult în ultima perioadă.

"Aș vrea să transmit un mesaj. Cred că toată lumea este obosită, aș începe cu personalul sanitar, elevii, profesorii, patronii de restaurante.

Cred că situația de față este judecată greșit pentru că ne gândim la pandemie ca la o boală. Este mai mult decât o boală. Pandemia îi afectează pe cei care nu au acces la servicii medicale.

Azi avem 1498 disponibile la ATI, 1335 sunt ocupate. Avem 3 paturi liber la ATI pentru copii din 10.

Citește și: Marcel Ciolacu, despre alegerile prezidențiale din 2024: ‘De Ludovic Orban cred că nici mie, nici doamnei Gabriela Firea nu ne este frică să fim contracandidații dânsului’

Avem un progres semnificativ al vaccinării. prin măsurile pe care Guvernul le ia, încercăm să câștigăm timp pentru vaccinare. Avem o șansă să avem destule vaccinuri pentru ca să avansăm foarte mult.

Am aprobat câteva lucruri importante. Unul este legat de testarea în farmacii. ea se va putea face la un preț foarte redus.

Am spus-o de multi ori și orepet pentru că se vorbește de paturi ATI ca și cum am vorbi de mobilă", a spus Vlad Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.