Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vlad Voiculescu șterge pe jos cu polițiștii și jandarmii: Îi acuză că din cauza lor cresc infecțiile, pentru că nu respectă legea și nu o impun

playtech.ro
Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu deschide un nou conflict în guvernul din care face parte! După contrele cu Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, de data aceasta Voiculescu generează un ”război” al declarațiilor cu ministrul de Interne, Lucian Bode.

Voiculescu îi acuză pe polițiști și pe jandarmi pentru creșterea ratei de infectare în localitățile carantinate. Conform ministrului Sănătății, angajații MAI nu aplică legea așa cum trebuie, fie din necunoaștere, fie pentru că nu vor. Voiculescu a fost întrebat de ce rata de infectare nu scade în localitățile carantinate din Ilfov, așa cum se întâmplă în județul Timiș.

Citește și: Prins fără mască de protecție, Vlad Voiculescu e furios pe protestatarii care au scandat împotriva medicilor! ‘Sunt consternat și furios’

”În mod evident, carantina nu este impusă și respectată cum se cuvine. Am discutat în Guvern. Este vorba despre comportamentul fiecărui dintre noi, de aplicarea legii. Un control mai bun. Trebuie să vedem cum sunt definite criteriile de carantinare.”, a spus Vlad Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.