Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Vlad Voiculescu: Vi se pare normal ceea ce s-a întâmplat în fața Ministerului Sănătății?

www.facebook.com
vlad voiculescu andreea moldovan

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că nu a făcut declarații în ziua demiterii pentru că erau protestatari în fața Ministerului, iar când a văzut ceea ce a pățit Andreea Moldovan nu a dorit să își asume un astfel de episod.

”Îmi asum responsabilitatea pentru tot ceea ce s-a întâmplat, dar există responsabilități și responsabili. Ce rezolvăm dacă nu găsim cauzele reale, dacă doar pleacă câte un om. Trebuie să căutăm cauza reală pentru incendiul de la Balș, pentru TIR-ul de la ATI, pentru evacuarea mai puțin fericită de la Foișor. În ultimii ani vă rog să vă uitați de câte ori au plătit responsabilii reali. Nu totul se poate face politic, nu tot timpul este politic, dar așa doar vom avea oameni care vin și pleacă, vom avea scandaluri la TV și toți analiștii politici vor avea ce discuta. Trebuie să căutăm cauza reală.

A fost un moment greu pentru mine, nu o să ascund lucrurile acestea. Nu am dorit să vorbesc, în condițiile în care am văzut ceea ce era în fața Ministerului. N-ați văzut ce era acolo? Vi s-a părut firesc ceea ce s-a întâmplat acolo? Ce era așa senzațional la o doamnă doctor care urcă în mașină? Nimeni nu-și asumă un astfel de linșaj, mai ales că nu era vinovată cu nimic, nu putea fi acuzată de nimic, de niciun interes privat”, a spus Vlad Voiculescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.