Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Videoclipurile încărcate pe TikTok vor fi verificate printr-un sistem automat de eliminare a clipurilor care încalcă regulile

rollingstone.com
TikTok

Aplicaţia TikTok a anunţat vineri că va intensifica folosirea de sisteme automatizate pentru a elimina videoclipurile de pe platforma sa care încalcă regulile comunităţii.

În prezent, videoclipurile încărcate pe platformă trec prin instrumente tehnologice care pot recunoaşte şi semnaliza eventualele încălcări care sunt apoi examinate de un membru al echipei de moderare. Dacă se identifică o încălcare, videoclipul este eliminat şi utilizatorul este notificat, a spus TikTok, potrivit mediafax.ro.

Compania deţinută de ByteDance a anunţat că în următoarele câteva săptămâni va începe să automatizeze eliminarea tipurilor de conţinut care încalcă politica privind siguranţa minorilor, nuditatea şi activităţile sexuale sau conţinutul violent şi grafic.

Compania a declarat că acest lucru va ajuta echipa de moderare să se concentreze mai mult pe domenii extrem de contextuale şi nuanţate, cum ar fi agresiunea, hărţuirea şi dezinformarea.

TikTok a adăugat, de asemenea, că va trimite un avertisment în aplicaţie la prima încălcare. Cu toate acestea, în cazul unor încălcări repetate contul poate fi, de asemenea, eliminat definitiv.

Schimbările au loc pe măsură ce reţelele de socializare, inclusiv Facebook şi TikTok, au fost supuse unor critici ample cu privire la amplificarea discursurilor de ură şi dezinformării la nivel global pe platformele lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.