Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viitorul lui Messi a fost decis - Joan Laporta a lămurit tot printr-un singur cuvânt

Instagram
Messi

Lionel Messi, 35 de ani, aflat la sfârșit de contract cu PSG, nu va mai prelungi cu parizienii și, aproape sigur, se va întoarce la FC Barcelona, notează gsp.ro.

Viitorul lui Messi a fost decis. Și nu va mai fi la Paris. În vară, pe 30 iunie, îi expiră contractul cu PSG și, aproape sigur, nu va mai evolua pe Parc des Princes.

Atmosfera din capitala Franței îi este ostilă, fanii roș-albaștri fluieră când crainicul arenei îi anunță numele. Nici în vestiar nu se simte perfect, nici pe teren, unde jocul parizienilor tot nu funcționează la parametri maximi.

La doi ani de la despărțirea de Barcelona, unde jucase din 2004, Leo se pregătește să se întoarcă în Catalunya. Iar clubul blaugrana este gata să-l ia înapoi.

Sâmbătă, pe stadionul lui Getafe, președintele Barçei a fost întrebat de un fan dacă Messi se întoarce pe Camp Nou. Joan Laporta a răspuns printr-un singur cuvânt: „Da”.

În august 2021, „La Pulga” a părăsit în lacrimi Barcelona. Acolo crescuse la juniori, acolo debutase în fotbalul profesionist, acolo era întreaga sa carieră. Marcase 672 de goluri în 778 de meciuri și cucerise nu mai puțin de 34 de trofee, inclusiv 10 titluri în LaLiga și tot 10 cupe internaționale (patru Ligi ale Campionilor).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.