Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viitorul poate rămâne fără un jucător important: Ionuţ Vînă curtat de echipe din Polonia şi Croaţia

www.gsp.ro
Craiova Viitorul

Viitorul poate rămâne fără un jucător important din sezonul trecut. Ionuţ Vînă (24 de ani) a intrat în vizorul câtorva echipe din Europa, mai exact din Polonia şi Croaţia. Potrivi ProSport, formațiile sunt Jagiellonia şi Osijek, potrivit mediafax.

Citește și: Viorica Dăncilă îi dă replica lui Klaus Iohannis! Răspuns-fulger

Osijek pare mai tentantă, întrucât şi-a asigurat prezenţa în Europa League, după un sezon foarte bun, terminat cu o clasare pe locul 3. Aspect care nu se poate spune despre Jagiellonia. Gruparea poloneză a ratat la limită prezenţa în cupele europene. A terminat pe 5 sezonul trecut, la egalitate de puncte cu ultima echipă care a prins Europa League, dar a stat mai slab la meciurile directe. Un lucru este cert, sunt şanse foarte mari ca Vînă să plece. În urmă cu ceva timp, chiar fotbalistul şi-a manifestat dorinţa de a schimba formaţia în această vară, dacă se iveşte interes din străinătate. Deşi Gigi Becali, patronul FCSB, a anunţat public că îl vrea în locul lui Pintilii, jucătorul nu pare tentat de o experienţă în Bucureşti, aşa cum s-au arătat mulţi dintre foştii săi colegi de la Viitorul.

Citește și: Ruptură între USR și PLUS? Dan Barna a ocolit răspunsul

”Pentru 2019, în primul rând, îmi doresc să fiu sănătos. Apoi, îmi doresc să intrăm noi cei de la Viitorul în play-off iar eu să ajung la echipa naţională. Nu în ultimul rând, îmi doresc să mă transfer la un club din străinătate!”, spunea mijlocaşul lui Gică Hagi, în urmă cu câteva luni.

Citește și: Liviu Dragnea s-a retras în carapace! Informații din camera de la Rahova

Faptul că e pe lista echipelor enumerate mai sus nu este surprinzător, ţinând cont de jocul arătat de Vînă în Liga 1 Betano. Prestaţiile lui au fost foarte solide, iar ”Regele” l-a trimis în teren în 37 de partide, fiind unul dintre oamenii de bază ai echipei. Vînă şi-a trecut în cont şi două goluri şi două pase de decisive, dar a impresionat şi prin versatilitatea sa. Poziţia de bază este cea de mijlocaş central, dar o poate face bine şi în spatele vârfului şi în flancul stâng.

Tranfermarkt îl cotează la 1.1 milioane de euro, cea mai bună cotă a carierei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.