Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viitorul va susține un meci cu încărcătură maximă în compania celor de la FC Botoșani

FC Botoșani va primi vizita celor de la FC Viitorul, pe Stadionul "Municipal", luni, de la ora 20:30, în runda cu numărul 18 a Ligii 1, potrivit Mediafax.

Înaintea acestui joc, FC Viitorul se află pe locul 3, cu 32 de puncte, având șansa să egaleze liderul CFR Cluj dacă învinge. De partea cealaltă, FC Botoșani este pe poziția 8, cu 23 de puncte.

Antrenorul botoșănenilor, Marius Croitoru, a declarat că așteaptă un meci spectaculos între cele două formații: "Va fi un meci disputant, un meci spectaculos, cu goluri. Așa au fost toate meciurile pe care le-am jucat pe teren propriu împotriva Viitorului. Îmi aduc aminte și când eram jucător erau meciuri cu multe goluri. Îmi doresc din tot sufletul să marcăm un gol mai mult decât Viitorul. Suntem două echipe care joacă fotbal, două echipe care joacă ofensiv".

Citește și: Liviu Dragnea, prima postare pe Facebook, după încarcerare: România, de dragul tău am sacrificat tot

"Ne aşteaptă o săptămână grea. Botoşani este un adversar care joacă un fotbal bun, un fotbal agresiv. Este o echipă foarte puternică acasă şi sperăm să reuşim un meci foarte bun şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv. Sunt conştient că trebuie să facem un meci foarte bun ca să aspirăm la puncte. Pentru noi este important fiecare meci. Vrem să jucăm un fotbal bun şi să încercăm să ne impunem", a declarat și Gheorghe Hagi, manager-ul tehnic al FC Viitorul.

În meciul tur, disputat la Constanța, FC Viitorul și FC Botoșani au remizat, scor 2-2.

Partida de la Botoșani va fi arbitrată de Marius Avram, care va fi ajutat la cele două linii de Alexandru Cerei și Mihai Marica. Al patrulea oficial a fost desemnat Rareș Vidican.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.